Cumartesi , 20 Nisan 2024

Flaş İddia! Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Görevden Alınacak!





Adalet Bakanı Abdullah Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerginliğin devam ettiği hatta bir üst noktaya çıktığı iddia ediliyor. Kulislerde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün görevden alınacağı, iki bakan arasındaki gerilimde Süleyman Soylu’nun kazanan taraf olduğu öne sürülüyor. Bunun yanı sıra Bakan Gül’e yönelik eleştiriler de dikkat çekiyor.

Adalet Bakanı Gül’ün, gece yarısı kararnamesi ile görevden alınabileceği iddiaları gündemde. Süleyman Soylu’nun, Gül’ün görevinde pasif kaldığına dair eleştirileri olduğu, görevden alınma iddialarının arkasındaki sebep olarak gösteriliyor.





Bu konunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında da konuşulduğu, yargı süreçlerine yönelik MHP ve AKP’den itirazlar olduğu ifade ediliyor.

Ak Parti iktidarı döneminde görevinde en pasif kalan Adalet Bakanı’nın Gül olduğu iddialar arasında.





FETÖ’ye Karşı Pasif Kaldı
Adalet Bakanlığı’nın, yargıdaki FETÖ yapılanmasına karşı pasif kaldığı, Gül’ün tek icraatının FETÖ borsasını engellemek olduğu belirtildi.

FETÖ, bağlantılı hakim ve savcılara yönelik işlemlerin geç yapılması veya yapılmaması da Bakan Gül’e yönelik eleştiriler arasında yer alıyor.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …