Perşembe , 25 Nisan 2024

GEÇTİĞİMİZ AyLARDA EVLENEN NİHAT DOĞAN ! HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI





‘CİĞERİMDEN PARÇA KOPTU’
“Ablamın 2. yılıydı 1 hafta önce. Benim için çok kıymetliydi. ablam hiçbir şey görmedi. Garip geldi, garip gitti. Kardeş acısı çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Ben böyle bir acı görmedim, duymadım. Ciğerimden parça koptu. Ne zaman beni görse karpuz isterdi. Abla başka bir şey iste, elbise iste, ayakkabı iste derdim. ‘Yok karpuz yeter’ derdi.”





‘BEN ONUN HAYRANIYIM’
“Arzu bizi izliyor şu anda. ‘Nihat Doğan’ın hayranı’ yazmışlar. Ben onun hayranıyım. O beni tanımıyordu. Evliliğe götüren de beni tanımamasıydı zaten. Onu bir restoranda gördüm. Masa değiştirdi, ben de değiştirdim. Kalktı giderken peşinden gittim. ‘Tanışabilir miyiz’ dedim. Benim gülüşüm de onun hoşuna gitmiş. ‘Tamam’ dedim. Otoparka kadar konuşarak gittik. Türkçede bilmiyor, nasıl konuşacağız, numarasını nasıl isteyeyim. Bir numara verdi ama o da değişik. Başka başka insanlar çıkıyor. Çift sıfır koymamışız. Sonra bir şekilde buluştuk. Adımı da başka söyledim. Ahmet dedim. Restorana gidiyoruz. ‘Nihat Bey merhaba’ diyorlar. Sürekli tanınınca başka mekanlara gidelim dedim. 2 ay böyle geçti. Millet gelip fotoğraf çektiriyor. En son bir kız gelip fotoğraf çekince ‘neden bu kız seni sarılıp öpüyor, yanında ben varım’ dedi. O zaman mecbur kaldım kendimi tanıttım. Söylemez olaydım. Her şeyi inceledi. Çok zor durumda kaldım.”





“3 ay flört durumumuz oldu. Sonra İran’a gittim. Annemle beraber hem de. Ailesinden istedik. Kızı aldık geldik. Dini nikahımızı da kıydık. Gelir gelmez resmi nikah için de gün aldık. Bu sefer yengem yoğun bakıma alındı, vefat etti. Düğün yapamadık. Erteledik.”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …