Perşembe , 25 Nisan 2024

GEÇTİĞİMİZ AyLARDA EVLENEN NİHAT DOĞAN ! HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI





‘HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM’
“Sonra bebek sürpriz yapınca bekleyemeyiz dedik. Her gün beni arıyor ‘Bugün Yemek yiyelim’. Ben de stüdyodayım. Bugün, yarın diyorum. En sonunda ‘Ya bugün yemek yenecek ya da ben İran’a gidiyorum’ dedi. O gün yemeğe çıktık. Bebek ayakkabısı getirmiş yanına. ‘Bu ne’ dedim. ‘Ben hamileyim’ dedi. Salya sümük ağladım. 5 kilo aldım. Sürekli yemek yiyorum. Gecenin bu yarısı canım bunu istedi, şunu istedi.”





“Anneme söylemesi için ablama söyledim. ‘Ayıp ben söyleyemem’ dedim. İnanmadılar. Sonra anneme söyledik bir şekilde. Çok mutlu oldular.”
‘KALBİNİ DUYDUĞUM AN…’
“Bodrum’daydık. Bir arkadaşım ‘benim hanımın doktoruna gidelim’ dedi. ‘Çocuğun kalbini dinleyelim’ dediler. ‘Çocuğun kalbi mi var, oluşmuş mudur’ dedim. Ben hala algılayamıyorum. Annelik bu yüzden kutsal. Biz ancak onu getir, bunu götür hizmetçiyiz. Kalbini duydum, salya sümük ağlamaya başladım. O an bazı şeylerin farkına vardım.”





OĞLUM OLACAK’
“Ben konuşurken ‘oğlum olacak, onu maça götüreceğim’ diyordum. Bizim jenarasyon ‘erkek adamın erkek çocuğu olur’ fikri ile büyüdük. Kalbini duyunca ‘aman ya, yeter ki sağlıklı olsun’ diyorsun. Bu çok geride kaldı. Lütfen bu fikirden, düşünceden vazgeçin. Benim oğlum olacak. Ülke buna hazır mı bilmiyorum. İsmi hazır. Türkiye’de araştırdım o isim yok. Şimdi söylemek istemiyorum. Çünkü 4 ay içinde doğacak olan çocuklara koyarlar.”





“Hiç parada pulda gözü olan bir insan değil. Tektaş büyük oldu, küçük oldu demez. Saç ekim uzmanı. Hamile olduğu için çalışmasına izin vermiyorum. Çocuktan sonra çalışmak isterse çalışabilir. 27 yaşında 1.78 boyunda. Ben de 1.78’im.”

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …