Cuma , 19 Nisan 2024

Geçtiğimiz aylarda kızı Leyla’yı kucağına alan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin arasının açık olduğu konuşulmaya başlanmıştı.





Sinem ve Kenan ve çifti arasında soğuk rüzgarlar esiyor. İki tane kızları olan ünlü çiftten gelen haber sevenlerini üzdü. Bizde olayın dertaylarını sizler için araştırırken; Sinem Kobal kaç yaşında? Kızı, aslen nereli gibi en çok aratılan soruların cevaplarını sizler için bir araya getirdik.





Güzel oyuncu, henüz okula başlamadan önce 8 yıl boyunca bale eğitimi almış ve eğitime devam etmiştir. Kobal, İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olmuştur. Ünlü oyuncu eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporlar dalları ile ilgilenmiştir. Kobal, ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraber İstanbul şampiyonluğu kazanamamıştır. Sinem Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spor yapmayı bırakmamıştır ve de aikido ile ilgilenmeye devam etmiştir. Üniversite eğitimini, ise Beykent Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü’nde tamamlamıştır.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …