Cuma , 26 Nisan 2024

GELİNİNİ PARÇALARA AYIRAN KAYINPEDER SORGUDA DÖKÜLDÜ





KORKUNÇ TABLOYLA KARŞILAŞAN KAYNANA POLİSE İHBAR ETTİ
Kayınpeder Fehmi Adsız, ayırdığı Kırgız gelinin uzuvlarını çöp poşetlerine doldurarak, apartmanın önünde bulunan 01 BH 485 plakalı otomobil bagajına bırakmaya çalıştı. O sırada eve Fehmi Adsız’ın eşi S. Adsız geldi. Eve gelen gelin Ayat’ın kaynanası S. Adsız, şoke oldu. Kaynana S. Adsız daha sonra komşularından yardım isteyerek, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Bunun üzerine söz konusu korkunç cinayetin yaşandığı eve kısa sürede gelen polis ekipleri, Fehmi Adsız’ı gözaltına aldı.





GÖZALTINDA KAN DONDURAN İTİRAFLAR
Polis ekiplerince evde ve otomobilde yapılan incelemede 2 çocuk annesi Ayat Adsız’ın banyoda ve otomobilin bagajında parçalanmış uzuvlarını buldu. Talihsiz kadının uzuvları toplanarak savcılık incelemesinin ardından hastane morguna götürüldü. Ayrıca korkunç olayın meydana geldiği sırada Ayat Adsız’ın eşi T. Adsız’ın dışarıda çalıştığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra sorgulamaya alınan Fehmi Adsız, her şeyi itiraf etti. Vahşice katledilen Ayat Adsız’ın 2017 yılında T. Adsız ile evlendiği ve 6 ay önce bütün aile Mersin’den Çerkezköy ilçesine taşınarak ailece aynı apartmanda yaşadıkları öğrenildi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …