Cuma , 29 Mart 2024

Gölcük’teki patlamanın görüntüleri ortaya çıktı: Depremden daha korkutucuydu





Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 2’si ağır 5 kişinin yaralandığı doğalgaz patlamasının güvelik kamerasına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde patlama anıyla beraber binanın tamamen alev aldığı, o anda sokak hayvanlarının ve insanlarının endişe içinde koşuşturduğu göründü.
Patlama, akşam saat 20.30 sıralarında Gölcük ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 100. Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 3. katında meydana gelmiş, 2’si ağır 5 kişi yaralanmıştı.





Patlamanın tesiriyle binanın yarısı yok olurken çevresindeki bazı binaların ve arabaların da camları patlamıştı. Patlama sırasında ağır yaralananların ise anne ve oğul olan Hanım A. (65) ve Mikdat Ç. (41) olduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerince önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan 2 ağır yaralı, ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.





Patlamadan ötürü, doğal gaz patlaması yaşanan bina ve bitişiğindeki binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Bölgede uzun bir süre elektrik kesintisi de meydana geldi.
Patlama sebebiyle, doğalgaz patlaması yaşanan bina ve bitişiğindeki binada yaşayan vatandaşlar tahliye edildi. Bölgeye uzun bir süre elektrik verilemedi.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …