Cumartesi , 20 Nisan 2024

GÜLİZAR’IN KARARI HERKESİ AĞLATTI





Geçtiğimiz günlerde de Şahin’in babası “Benim çocuğum 15 ya-şın-da. Gülizar oğlumu kaçırdı. Gülizar’ı asla istemiyorum.” diyerek Gülizar’ı reddetmişti. Gülizar da ardından Çok pişmanım, herkesten özür diliyorum. Beynimi yıkadılar. Başta da babamdan özür dilerim.





Kolay kolay kimseye güvenmemeyi öğrendim.” demişti. Ailesiyle döneceğini açıklayan Gülizar’ın bu kararı herkesi sevindirmişti.Ayrıca Gülizar, boşanmak istediğini söylese de Hasan boşanmaya yanaşmamıştı. Hatta Hasan, Gülizar’ın hala daha Şahin’le yazıştığını iddia etmişti. Dün canlı yayına yeniden çıkan Gülizar, çok konuşulacak bir karar açıkladı.





15 yaşındaki ço-cu-kla sevgili olan Gülizar, çocukları Hasan’a vereceğini, babasına dönmeyeceğini ve Şahin’in babası Bubo’nun yanına gideceğini açıkladı.Kendi öz babasının parasında gözü olduğunu “Ben kızı-mı sat-arım” dediğini iddia etti. Şahin’le değil, babasının evinde yaşayacağını söyledi.

En son kararını değiştirdi bu sefer. Ben Urfa’ya gitmekten vazgeçtim. Ben sadece Gülizar olmak istiyorum. Ama bunu nasıl başaracağımı bilmiyorum dedi. Hasan’ın kendisini kabul edip etmeyeceği merak ediliyor. Ya da babasının evinde mi kalacak.

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …