Çarşamba , 24 Nisan 2024

GÜNDEM – MASAYI SALLAYACAK AĞIR SÖZLER





“HDP’NİN OLDUĞU BİR DENKLEMDE OLMAYIZ”
HDP aday çıkarmayacağını açıkladı. Söylüyorum ki HDP’nin olduğu bir denklemde biz terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Ben defalarca ifade ettim. HDP’ye oy veren 6 milyon seçmen, herhangi bir partimiz, HDP’ye oy veren vatandaşlarımızın oyunu alabilirse ben bunun övüncüyle yaşarım. Ancak Türk devletine katil diyen HDP yöneticilerini görüyorum. Devlete katil derken cüretkarlığı bir kere PKK’ya katil diyerek gösteremediniz. Ben terörün gölgesinin düştüğü yerde, devletin örselenmesine razı değilim. İYİ Parti’nin emekleri ziyan edildi. İktidar olmadan bu kadar kuralsızlığı tehlikeli gördük.





“PARTİM ADIMA DEĞİL, KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM”
Ben kırmızı çizgilerimi ifade ettim. Benim partim var ama hepsinin üstünde bir devlet var. Hiç kimseyi tanımayız. İYİ Parti’nin siyasi tercihlerini sözcü ve yetkililerine sormalısınız. Ben partim adına değil, kendim adına konuşuyorum. Ben itiraz ediyorum. Dünkü oylamada ben yoktum. Ben şahsi kanaatlerimi açıkladım. PKK’ya müsamaha yok, devlete kasteden hiç kimseye tebessüm yok.





“MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI MÜRACAATINDA BULUNMADIM”
Ben milletvekili adaylığı müracaatında bulunmadım. Ben bedelini ödeye ödeye geldiğim süreçten sonra bu kürsüdeyim. Memleket millet için mücadelede kararlılıkla yürüyeceğiz.” Kaynak Haberler com

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …