Cuma , 29 Mart 2024

Güneş tutulması kehaneti korkuttu! Güneş Tutulması sonrası Türkiye’yi bekleyen tehlilere bkın





-Akrep burcundaki güneş tutulması ; duygusal, ailevi, güvenlik, anne, gayrimenkul, cinsellikle ile ilgili önemli krizleri yönetmeye çalıştığımız zamanlara işaret eder. Duygusal açıdan sıkıştığımız ya da uçlar arasında gidip geldiğimiz bir süreçtir ve çok yorucudur. Cinsel anlamda risk almaya açık zamanlardayız, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hayatımızda hiçbir şeyin arada kalmasını veya gölgede kalmasını istemeyeceğiz ve netleşmek adına her türlü adımı da atabileceğiz. Tutulma Venüs etkili olacağından; kadınlarla kurduğumuz ilişkilerde dikkatli olunması gerek, krizler meydana gelebilir. Aşk hayatımızda majör değişimler ve krizler ortaya çıkabilir. Yasak aşkların, umutsuz aşkların peşinden koşmamalıyız. İlişkilerde güven konusu ciddi bir sınavdan geçebilir. Ya da özel hayatta cinsel bir takım sorunlarda meydana gelebilir. Cinsel anlamda risk almaya açık zamanlardayız, bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Hayatımızda hiçbir şeyin arada kalmasını veya gölgede kalmasını istemeyeceğiz ve netleşmek adına her türlü adımı da atabileceğiz.





Sağlık olarak ise; genital bölge, üreme organları, yumurtalıklar, apış araları hassas olabilir, dikkatli etmek gerekir. İşin içinde Venüs olduğundan; şeker – insülin gibi durumlara da dikkat etmek gerekebilir.





-Dünya açısından; Akrep burcunun ilk dekanında meydana gelecek. Savaş, nefret, isyan, ihanet göstergesi der eskiler. Bu tutulmaya Venüs eşlik ettiğinden dolayı; kadınlar, cinsellik, altın, sanat ve sanatçılar, tiyatro etki altında olabilir. Tutulma akrepte olduğundan; ölüm, radyoaktif maddeler, borçlar, vergiler, rezervler, hırsızlar, cinsellikle ilgili konular (tacizler, tecavüzler, sapıklar), yabancı ülkeler ile finansal ilişkiler, suçlar, kamu güvenliği, mafya, gizli örgütler ile ilgili konular ön planda olabilir.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …