Çarşamba , 24 Nisan 2024

Günlerdir dua istiyordu! Hakan Ural apar topar hastaneye kaldırıldı İşte son durumu





SON PAYLAŞIMINDA İYİYİM DEMİŞTİ
Usta oyuncu ve sunucu Hakan Ural hafta sonu yaptığı paylaşımında; Hafta sonu sohbeti 🥸 özne haklısın ama boşver olsun ! 😇 Bu fena takıldığım bi cümle ve durumdur ! hertürlüde facia bi cümledir ve akıldır ….Yahu genelde ve mantıken insanlar haksızken susar susmalı alttan almalı veya bu tavsiye verilmeli haklıyken ve doğrusu söylenecek bi yanlış varsa neden susulsun ! oyunculuk hayatımda yaşamımda sabah programcılığım sırasında sıklıkla karşılaştığım vahim komik bi durumdur ….





.Aynı zamanda edebi adabı ile eleştirelecek x bi konu gelişme sağlar yanlış a yanlış demek kadar doğal ne olabilir ! ha eyvallah dediğim gibi doğruyu söylemeninde bi edebi adabı var üslup mühim yoksa haklı olduğun konuda haksız çıkmak eleştirdiğin konuda bile haklı olmana rağmen eleştirilirsin eyvallah .





Zaten aşırı gergin ön yargılı kifayetsiz haset ağzı bozuk kışkırtıcı insan azımsanmayacak kadar fazla hele sosyal mecralarda . velhasıl yayına bağlarsak tek çabam bir samimimiyim iki kendi kanaatimi kibirsiz edebi adabı ile dile getirebiliyomuyum a çabalıyorum zaten o mu alınır bumu alınır yok şuna yaranayım yok buna yaranayım dersen kendi ipini çekersin ayrıca izleyici asla seni benimsemez samimiyet içtenlik oynanabilir bişey değildir asla diyeceğim o ki bildiğim doğruyu dile getirmekten geri bırakmasın Allah . Selam sevgi saygılar 🙏✋




Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …