Cuma , 29 Mart 2024

Haddini Bil Yunan!





Her üç günde de ihlalleri ilk yapan ve agresif hareketler ortaya koyan tarafın Yunanistan olduğuna vurgu yapan kaynaklar, “Yunanistan’ın, provokasyon ve dezenformasyon maksatlı faaliyetlerine devam ettiği açıkça görülmektedir.” dedi.





Türkiye’nin son zamanlarda Ukrayna çerçevesindeki gelişmeler öncelikli olacak şekilde uluslararası alanda çok daha aktif bir duruma geçmesinin Yunanistan paydasında büyük rahatsızlığı beraberinde getirdiğini çekinmeden söyleyen kaynaklar, “Türkiye’nin her başarısını kendi başarısızlığı olarak gören Yunanistan kurgulanmış bir provokasyonu hayata geçirmeye çalışmaktadır.” ifadelerini kullandı.





Yunanistan’ın iddialarını radar kayıtları yalanlamaktadır
Ege’de gerilimi sürekli olarak yukarı çekmeye çalışan ülkenin Yunanistan olduğunu tekrardan anımsatan ve vurgu yapan kaynaklar, “Türkiye’yi saldırgan göstermeye çalışan Yunanistan’ın iddialarını radar kayıtları yalanlamaktadır. Her üç günde de ihlalleri başlatan ve agresif tavırlar sergileyen taraf Yunanistan’dır. Bununla birlikte hava sahamızın güvenliği ile hak, alaka ve menfaatlerimizi uluslararası hukuk çerçevesinde, hiçbir oldubittiye müsaade etmeden, azim ve kararlılıkla korumaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …