Cuma , 26 Nisan 2024

Hadi Gözünüz Aydın Olsun





Erdoğan’ın kararı ile birlikte resmi gazetede yayımlandı. Maaşlara ek artış sağlandı. Kimler yararlanacak açıklandı.!
Herkes çok sevindi…





Maaşlara zam geliyor! Memur ve emekli hepsini kapsıyor, detaylar belli oldu, yüzde 40 artış…
Maaşlara zam geliyor. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren gelişme. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlileri dahil birçok meslek grubu çalışanını etkiyecek. Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, 3600 ek göstergenin emekli maaşları ve tazminatları doğrudan attıracağını belirterek “Yıllardır kamu çalışanları bu hakkın verilmesi için mücadele ediyordu. Bugüne ve bizlere nasip oldu. 3600 ek gösterge çıktığında emekli maaşları ve tazminatları doğrudan artacak.





Önemli bir kazanım. Emekli maaşlarında yüzde 30luk bir artış, emekli tazminatlarında da yüzde 30-40 bir artış söz konusu olacak. İnsanlar emekli olduklarında da yaşam standartlarını çalışıyorken ki gibi devam ettirebilecek” açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları…3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Memur ve emekli hepsini yakından ilgilendiriyor. Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş 3600 ek gösterge ile ilgili kritik bir açıklama yaptı.





3600 ek göstergenin emekli maaşları ve tazminatları doğrudan attıracağını belirten Durmuş, bu konuda çalışma yürüten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına teşekkür etti. Ek göstergelerin önemli bir kazanım olduğunu kaydeden Durmuş şunları söyledi:

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …