Cumartesi , 20 Nisan 2024

HAKAN ALTUNDAN





DOKTORDAN ÇALIŞMA YA-SAĞI GELDİ
Bugün hastaneden ta-burcu olması öngörülen Hakan Altun’un doktoru Altun’un artık programın çekimlerine o-lamayacağını söyledi. Böylelikle Altun’a d-oktorundan da çalışma y-asağı geldi.





ALTUN DÖRT BÖLÜMDE OLMAYACAK
Hakan Altun iki ay boyunca ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programında olamayacak. Şarkılar Bizi Söyler’in kalan dört bölümü Hakan Altun’suz çekilecek. Ekipten arkadaşlarına “Sı-rtım ağ-rıyor, doktora gitmek istiyorum” dediği ortaya çıkan 48 yaşındaki Altun, hemen h-astaneye k-aldırıldı. Önlem amaçlı yo-ğun b-akımda tutulan olan Altun, 2007 yılında b-eyin a-m-eliyatını gerçekleştiren dok-toru tarafından kontrol alındı.





”UFAK BİR D-AMAR TI-KANIKLIĞI VARDI, O AÇILDI”
Önlem amaçlı bir m-üddet yo-ğun ba-kımda tutulan Hakan Altun’dan se-vindiren h-aber geldi. Hakan Altun’un doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, “Ufak bir damar t-ıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün ta-burcu olabilir” açıklamasını yaptı.,





2007’DE BE-YİN A-MELİYATI GEÇİRMİŞTİ
Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat devam eden o-perasyonla 2007’de bıçak altına y-atmıştı. Altun’un b-eyninin sağ kısmındaki m-andalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu değerlendirilen t-ümörün alındığı bildirilmişti. Ameliyatını gerçekleştiren doktor “Be-yin z-arında gelişen bir tü-mör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip t-ümörler iyi h-uylu çı-kıyor çok başarılı bir a-meliyat geçirdik. Gerçi tü-mor pa-tolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama ma-ndalina bü-yüklüğündeki urun i-yi hu-ylu olduğuna in-anıyorum” açıklamasını yapmıştı.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …