Perşembe , 28 Mart 2024

Hakan Ural’dan İmam Hatiplilere hakaret eden Gülşen’e olay yaratacak sözler: Maşa gibi kullanılıyorsun!





“MAŞA GİBİ KULLANILIYORSUN”
“İmam Hatiplilerin sapık olup olmadığını tartışıyorsa bu ülke biz bitmişiz… Sen direkt insanların inancını aşağılıyorsun. Ve seni TT yapanlar, hiçbir zaman seni sevdiği için yapmadı. Sen yanılıyorsun, maşa gibi kullanılıyorsun. Onların işine gelen marjinal, faşist düşünceye hizmet ettiğin için sen gündem oluyorsun.





Sen ise, “Herkes benim söylediklerime kanaat getiriyor” şeklinde düşünüyorsun. İnsanların inançlarıyla neden bu kadar alay ediyorsunuz? Delirdiniz mi siz? Bu işin sonu facia. Biri İmam Hatiplilere hakaret etmiş. Madur belli. Fakat Twitter’da açılan etiket, “İmam Hatipliler kapatılsın”. Neden? İmam Hatipliler arasından da yanlış insan çıkabilir, neden genelliyorsun? İşine gelince kurum ve kuruluşlarla bir araya geliyorsun ama… Burada inanç sahibi insanlara net hakaret var.”





Ural’ın Gülşen hakkında yaptığı açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. Ural’ı eleştiren sosyal medya kullanıcıları ise, “Asker kaçakları yorum yapmasın” dedi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …