Cumartesi , 20 Nisan 2024

Haluk Levent Kızılay hakkında bomba ifşalar yapmıştı Haluk Levent aldığı yeni kararı açıkladı





Kızılay’dan sadece çadır değil gıda da aldık
Kızılay’dan sadece 2050 çadır almadıklarını toplanan paranın yüzde 7’siyle Kızılay’dan gıda alıp depremzedelere gönderdiklerini anlatan Haluk Levent, “Ahbab’ın topladığı yüz TL’den 7 TL’si ile Kızılay’dan kuru fasulye ve barbunya gibi gıda satın aldık… Kızılay kurumunun alt iştiraki olan Kızılay Lojistik A.Ş den 30 bin adet 4 kişilik bir ailenin 3 öğünlük yemeğini karşılayan ve 1 yıl bozulmayan gıda satın aldık.” dedi.





Bir ekip kurmuşlar o aileleri arıyorlar
Bir ekip kurmuşlar o aileleri arıyorlar
Hakkındaki kampanyalara sitem eden Haluk levent şunları söyledi:
– Emin olun dün istifa edebilirdim. Yaptığımdan eminim. O kadar bırakmak istiyorum ki. Müzisyenim ben ya.
– Ben 6 yıldır her gün eve geleceğim bulaşık yıkayacağım. Her gün evlere gittim ben 6 yıl. Her birine yardım gitti.
– Bir ekip kurmuşlar, Twitter’dan 6 yıldır gittiğim aileleri tek tek arayıp “o para geldi mi” diye sormuşlar. 6 yıldır gittiğim ailelerden bir tanesi çıksın, o para bize gelmedi desin, vallahi billahi istifa edip şerefsizliğimi ilan edeceğim.

– (Kim bunlar?) Bence hükümete yaranmaya çalışan WhatsApp grupları. Hükümetle ilgili öyle bir şey olsa bizim eylemlerimiz engellenirdi engellenmedi. Bırakmak istiyorum ama o kadar para gönderilmiş, onun sorumluluğundayım.





AHBAP Derneği’nin kurucusu ve müzisyen Haluk Levent, derneğinin denetlenmesine ilişkin açıklamalarının ardından anlaştıkları Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB) kendilerinden 24 gün ek süre istediklerini açıkladı.





Levent, sosyal medyada yaptığı açıklamasında ayrıca “Bu kadar açıklamaya yapmaya çalışmaktan, herkese kendimizi anlatmaya çalışmaktan yoruldum” ifadelerini kullandı

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …