Cuma , 29 Mart 2024

Hasancan kendini tutamadı utandı be!





Daha önce Youtube üzerinde yayın yapan ünlü komedyen Hasan Can Kaya, yaptığı programla büyük bir hayran kitlesi oluşmuştu. Daha sonra Exxen’de programına devam eden ünlü komedyenin birbirinden ilginç konukları, itiraflarıyla ağızları açık bırakıyor. Büyük bir hayran kitlesi olan bu program izleyenleri ekrana kilitliyor. Son bölümde i*ç *ç*a*-*maşırı giymediğini itiraf eden ve erkek arkadaşı ile c*i*n*s*el i*li*ş*ki itirafında bulunan genç kadın damga vurdu. Hasan Can Kaya bile ne diyeceğini bilemedi. İşte detaylar…



Ekranların en sevilen stand-up programı Konuşanlar, Hasan Can Kaya’nın sunuculuğuyla Exxen ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.
Gelen konuklara fantezilerini soran Hasan Can Kaya, büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Programın her bölümüyle adından söz ettiriyor.
Geçtiğimiz bölümde Konuşanlar programına konu olan c*in*s*e*elik itirafı ağızları açık bıraktı.
Hasan Can her konuğa olduğu gibi genç kadına da f*a*nt*ezi*si ve hikayesi olup olmadığını sordu. Genç kadın kıyafeti ilede dalga geçti



Üzerine i*ç ç*a*maş*ırı giymediğini söyeleyen kız salondakilerin dikkatini çekti. Hasan Can Kaya cevap üzerine kızın üzerine giderken, aynı gruptaki başka bir genç kadında erkek arkadaşı ile yaşadığı c*in*s*el i*l*iş*ki p*oz*i*syonu*ndan bahsetti.
M*i*sy*o*ner p*o*zisy*onu*ndan h*o*şlanıy*oru*z diyen kızın itirafı üzerine, birçok kişi m*i*s*yo*ner p*o*zisyon*unun ne olduğunu merak etti.
Bunun üzerine açıklama yapan Hasan Can, “S*e*k*s po*z*isy*onu klasik. En düz, daha da anlatasım var” diyerek herkesi kırdı geçirdi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …