Cuma , 19 Nisan 2024

Hastalığını ilk kez açıkladı! 5 profesör gezdi 1,5 aydır tedavi görüyor: Demet Akalın ‘Allah kimseye vermesin’ dedi





Ünlü popçu, ‘Trabzon’da onu akıl edeni bulmak lazım. Ozan’a (Doğulu) söylüyorum ‘Şarkıyla ilgili bir şeyler yapalım.’ diye. Hatta ‘Eurovision bile yapalım.’ diyorum.’ ifadelerini kullandı.





Akalın ‘Ozan ‘Fazla uçma istersen.’ diyor. İngilizcem olsa belki katılırım. Şarkı o kadar büyük bir şarkıydı ki 4 sene geçti yine patladı.’ ifadelerine yer verdi.





Akalın ‘Trabzon’da acayip heyecanlandım. Bodrum’a gidiyorum herkes yolumu çeviriyor. İstanbul’da da öyle… Ne kadar çok Trabzonsporlu varmış!’ diye konuştu.
Akalın, ayrıca Aleyna Tilki ile arasına yaşanan ‘dünya starlığı’ polemiğine de değindi.





Tilki’yi sevdiğini vurgulayan Demet Akalın’a, Aleyna Tilki’nin ‘Benim dünya starlığımı konuşalım.’ sözlerinin hatırlatılması Akalın üzerine konuştu.





Ünlü şarkıcı, ‘Ben çok isterim ama dünya starı falan olmaz! Bir tane var o da Tarkan. Bizden başka dünya starı çıkmaz. Gerçeği kabullenelim.’ ifadelerini kullandı. Ayrıca migren tedavisi gördüğünü belirten 50 yaşındaki şarkıcı, ‘Tansiyonum düştü, diyetteyim, başım dönüyor.’ dedi.





‘1.5 aydır migren tedavisi görüyorum’ diyen Akalın ‘Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım.’ ifadelerine yer verdi.





Akalın ‘100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!’ diye konuştu. Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı.





Ünlü isim, konuyla ilgili, ‘Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!’ şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …