Cumartesi , 20 Nisan 2024

Hatay’da yapılan yağmaların, kaosun perde arkasında ne olduğu ortaya çıktı.





İşte bize mesaj atan kıymetli dostumuzun dikkat çektiği husus bu. Birileri, (FETÖ medyası) bir zamanlar NATO askerlerinin Türkiye’ye gelmesini, işgal etmesini istiyordu. Bir eski cumhurbaşkanı da, “Hepimiz evimizin içini düzenlemek zorundayız. Yoksa ya insanlar ayaklanır, ya da dış müdahale kaçınılmaz olur” diyerek, dış müdahalenin kapısını açmıştı.





Şimdi 10 ilimizde depremin yarasını hep birlikte sarmaya çalışırken…
“Devlet orta yok. Kamu düzeni bozuldu. Yardım gelmiyor. Çalışmalar yapılmıyor” diye kurulan cümlelerin kötücül meali şudur: Türkiye’ye müdahale edilsin!
Bu çok tehlikeli bir dildir. Çok tehlikeli bir tertiptir. Memlekete, millete, ülkeye ve devlete yapılabilecek en büyük kötülüktür.





SEÇİM ZAMANINDA YAPILIRSA, “MÜDAHALE BEKLENTİSİ” BOŞA ÇIKARTILIR
Son olarak, seçime 3 ay kala böyle bir felaket ile karşılaştığımızı bilerek bir öneride bulunmak istiyoruz.

Seçim atmosferine girmiş bir Türkiye var. Muhalefetin önemli bir isme 18 Haziran’da seçimin yapılabileceğini söyledi bile. Böyle bir ortamda, kurtarma çalışmalarının ardından, enkazları kaldırıp insanlarımızı güvenli yerlere yerleştirdikten sonra, seçimlerin zamanında yapılmasının “gerginliğin düşürülmesi” açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. “Müdahale beklentisi” olanların beklentisi boşa çıkartılmış olur.
Türkiye’nin, Türk demokrasisinin gücünü de böylece cümle aleme göstermiş oluruz.
Siz ne dersiniz?Kaynak:Hasan Öztürk (Yazar)

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …