Cumartesi , 20 Nisan 2024

Hemen polisi aradı ve..


Eşine Anlattı

Ertesi sabah Daniel, bir kupa kahve ve kahvaltı eşliğinde her şeyi eşine anlattı. Hikayeye eşi de en az Daniel kadar şaşırmıştı ancak Daniel sonunda aradığı cevapları bulduğu için mutluydu. Artık içi rahattı.





Daniel’ın eşi “Bir şekilde sevgisini dışa vurması lazım tabii,” diyerek güldü. Daniel “Yani, evet,” diye gülümseyerek cevap verdi. Görünüşe göre odasında olmasından korktuğu “bir şey” başından beri kedisiydi. En azından Daniel ve eşi artık kedilerinin gece kendilerini koruduğunu bilerek rahat uyuyabilirler!

Olmak İstediği Yerde

Daniel sabah gazetesini okumayı tam bitirmişken bir ses duydu. Dönüp baktığında Muffins oradaydı, odanın köşesinden onu izliyordu. Gazetesini bırakıp Muffins’e gitti ve onu kucağına aldı.

Muffins’in kucağına oturmasına izin vererek parlak, yumuşak tüylerini sevmeye başladı. Kedi sahibine bakarak güçlü bir şekilde mırlamaya başladı. Görünüşe göre olmak istediği yerdeydi. Daniel’a olabildiğince yakında. Ne güzel bir bağ! Kendi Kişilikleri Var





Bu hikaye bizlere değerli dostlarımızın gerçekten de kendi kişilikleri olduğunu gösteriyor. Yemek, içecek, oyun ve Muffins’in durumunda sarılmak gibi bir şeyler istediklerinde sonucunu düşünmeden bu istediklerini elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Günün sonunda sahiplerini boğsalar bile! Tabii ki sevgiye. Daniel’ın Muffins’i iş üstünde yakalamasına ve sonunda geceleri neden bu kadar “nefes” problemi çektiğini anlamasına çok sevindik!

Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …