Çarşamba , 24 Nisan 2024

Her Dediğini Yaşadığımız Kassandra, 20 Nisan’da Olacakları Tek Tek Anlattı.. Bir bu eksikti





Hibrit Güneş tutulması savaş getirir. İnsanlar bu tutulmasının etkisine girer ve yanlış eylemlere kalkışır. Ferdi olarak baktığımızda ise insanlar birbirlerine düşer.

Tarihe baktığımızda büyük uygarlıkların yıkılması ve büyük yöneticilerin vefatları hep bu tutulmalardan sonra meydana gelmiştir.

En son 2013 senesinde bir Hibrit Güneş tutulması yaşadık. 2013 senesine baktığımızda ülkemizde ise bir döneme damga vuran, Gezi olayları ve Reyhanlı olayları bu Hibrit olayının yaşandığı yılda gerçekleşti’ dedi.





’20 Nisan’daki Hibrit tutulma biz gökbilimciler için çok önemli’ diyen Kassandra ‘Hibrit’in hem Koç burcunda olması hem de 29 derecede olması dikkatli olmamızı gerektiriyor. Çünkü 29 derece bir burcun son derecesidir.

Bir şeyin bitmesi ve yeni bir şeyin başlaması ile alakalıdır. Bu başlangıç ise kolay olmaz. Krizlerle, büyük dönüşümlerle olur. Dürtüsel, dürtüleri ile savaşan bir yapıyı simgeler. Askeri harekat, polis operasyonları, büyük yangınlar ve savaşlar hep koç burcu ve Mars ile ilgilidir.

Atışmaları getiren bir tutulmanın yöneticisi, gezegenin de savaş gezegeni Mars olması etkiyi de daha da yükseltmektedir’ diye konuştu.




Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …