Perşembe , 25 Nisan 2024

Her Dediğini Yaşadığımız Kassandra, 20 Nisan’da Olacakları Tek Tek Anlattı.. Bir bu eksikti





2023 yılının yeni bir dünya düzenine gidilmesinde önemli rol oynayacağını belirten Kassandra ‘Büyük gezegen geçişleri ve hibrit tutulma ile birlikte yeni bir dünya düzenine doğru gideceğiz.

Ancak bu yeni sisteme geçişin yolları ilk önce krizlerden geçecektir. Bu krizler kaderseldir.

Yeni olana başlarken geçmişin tamamen kapanması ve geriden gelen hiçbir şeyin olmaması için bu krizlerin yaşanması gerekir’ dedi.

5 Mayıs’ta gerçekleşecek ay tutulmasının kendinizi ifade etmeniz önem kazanacak diyen Kassandra ‘Bu durum seyahatlerde aksaklıklara, teknolojik sorunlara neden olabilir.





Belki söylemek istediklerinizi tam olarak söyleyemeyecek veya yanlış anlaşılabileceksiniz.

Bu dönem bir şeyler imzalamak ya da yeni projelere başlamak için çok doğru olmayabilir.

Kardeşleriniz ve komşularınızdan destek göreceksiniz. Çok ama çok dikkatli olun. Bu işin şakası yok’ diye konuştu.

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen Kassandra, 20 Nisan’da gerçekleşecek güneş ve 5 Mayıs’ta gerçekleşecek ay tutulmasının Türkiye’ye etkilerini açıkladı.





Türkiye’de 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri gündemin ilk sırasını parselliyor. Bunu deprem korkusu ve ekonomik kriz takip ediyor.

Yurt dışında ise bankaların durumu ve devam eden savaşlarla çıkması muhtemel savaşlar gündemi oluşturuyor.

Türkiye seçim startına girdi. Ayın ortasını bile getiremeyen emekli ve asgari ücretliler, seçimde lehlerine alınacak kararlara bel bağlamış durumda.





Türkiye seçim startına girdi. Ayın ortasını bile getiremeyen emekli ve asgari ücretliler, seçimde lehlerine alınacak kararlara bel bağlamış durumda. 20 Nisan 2023 tarihinde meydana gelecek ve çok nadir görülen Hibrit Güneş tutulması ülkemizi nasıl etkileyeceğini açıklayan Kassandra ‘Bunu ben değil gökyüzü söylüyor ben de size aktarıyorum. Kaynak: Yeniçağ

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …