Cuma , 19 Nisan 2024

HER EVDE OLMASI LAZIM!.. bu bilgiyi saklayınız arşivlik






Kimsenin Bilmediği Sağlık İksiri: Ghee Yağı ve 8 Mucizevi Faydası!
Bildiğimiz sağlık deposu tereyağının eritilmesi sonucunda ortaya çıkan sütün katı maddelerinden arındırılıp elde edilen saf ve temiz yağa ghee yağı deniyor. Faydaları ise saymakla bitmiyor!
Kanserden korur
Yurt dışında bolca tüketilen ghee yağında bol miktarda linoleik asitler bulunur. Bu yağ asitleri ise vücudu kanserojenlerden arındırır.
Kalp krizini önler
Aynı yağ asitleri kalp sağlığına da etki ederek; kalp krizi ve kardiyolojik kökenli hastalıklarında önüne geçiyor.
Antioksidan kaynağıdır
Ghee yaparken kullandığınız tereyağı doğal ise, ghee yaparken tereyağı K2 ve CLA gibi antioksidanlarına dönüşür. Bu da vücut için oldukça yararlıdır.




Kimsenin Bilmediği Sağlık İksiri: Ghee Yağı ve 8 Mucizevi Faydası! Bildiğimiz sağlık deposu tereyağının eritilmesi sonucunda ortaya çıkan sütün katı maddelerinden arındırılıp elde edilen saf ve temiz yağa ghee yağı deniyor. Faydaları ise saymakla bitmiyor! Kanserden korur Yurt dışında bolca tüketilen ghee yağında bol miktarda linoleik asitler bulunur. Bu yağ asitleri ise vücudu kanserojenlerden arındırır. Kalp krizini önler Aynı yağ asitleri kalp sağlığına da etki ederek; kalp krizi ve kardiyolojik kökenli hastalıklarında önüne geçiyor

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …