Cuma , 29 Mart 2024

HER SATIRI TÜYLER ÜRPERTİYOR!





Ankara’da 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Açar’ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5. katından düşerek ö-lm-esiyle ilgili dava sonuçlandı. Gamzeye yapılanlar tüm Türkiye’nin ka-n-ını donduracak cinsten..





Ankara’da 17 yaşındaki lise öğrencisi Gamze Açar’ın iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5. katından düşerek ö-lm-esiyle ilgili sanıklar Rıza Doğan ile Mustafa Emre Demiral’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 3 sanığa verilen beraat kararının gerekçesinde Doğan’ın t-e-ca-v-üz ettiği Açar’ı sabah odadan kaçmak isteyince şikayetçi olmaması için balkondan atarak ö-ld-ür-düğü de yer aldı.





AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VERİLDİ
Ankara Batı Adliyesi 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması 10 Ekim’de yapıldı. Mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Rıza Doğan’a ‘kasten ö-ld-ürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘nitelikli c-i-nsel i-s-tis-m-ar’dan 17 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan ise 9 yıl hapis cezası verdi. Diğer tutuklu sanık Mustafa Emre Demiral ise ‘kasten ö-ld-ürm-e’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanıklar Mehmet Doğan, Emre Eker ve Hüseyin Emre Gürgen ise beraat etti.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …