Perşembe , 28 Mart 2024

HERŞEYİ ANLATTI! K’ATİL ENİŞTE PINAR’I BÖYLE KAÇIRMIŞ





Polis görüntülerden, Pınar’ın erkek arkadaşıyla buluşarak evin önünden ayrıldığı sırada arkalarındaki bir aracın da kendilerini takip etmeye başladığını belirledi. Erkek arkadaşı, Pınar Damar’ı evinin olduğu yere bırakırken de aynı aracın takibi altında oldukları tespit edildi. Genç kadının, erkek arkadaşının aracından indikten kısa bir sonra kendilerini takip eden aracın yanına geldiği ve Pınar’ın da araca bindiği saptandı. Kamera görüntülerinden aracın daha sonra Küçükçekmece ve Başakşehir’e gittiği belirlendi.





ADLİ TIP ÖNÜNDE AİLENİN YANINDA GÖZALTINA ALINDI
Polis, plaka üzerinden yaptığı araştırmada aracı kullanan kişinin Pınar’ın kuzeninin eşi Metin Aydın olduğunu belirledi. Polis ekipleri, Aydın’ın, Pınar’ın cenazesini almak için Adli Tıp önünde bekleyen ailenin yanında olduğunu tespit etti. Polis, buraya giderek, acılı aileyi teskin ettiği görülen Aydın’ı gözaltına aldı.

Metin Aydın’ın, Pınar’ı erkek arkadaşının bırakmasının ardından aracına alarak önce Küçükçekmece’ye buradan da Başakşehir’e götürüp elleriyle boğarak öldürdüğü ve cesedi ağaçlık alana attığı belirlendi. Metin Aydın, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince ‘nitelikli kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.





ARAMALARA DA KATILMIŞ! AİLENİN YANINDAN HİÇ AYRILMAMIŞ!
Pınar Damar aranırken de Aydın’ın üzerine şüphe çekmemek için kendisine aileye yardımcı olma görüntüsü verdiği ve ailenin yanından hiç ayrılmadığı belirlendi. Şüpheli Metin Aydın’ın Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiği ifade kan dondurdu. Pınar Damar’la 4-5 yıldır gönül ilişkisi olduğunu iddia etti. Metin Aydın’ın cezada indirim almak için doğrulanamayan bu iddiaya sığındığı yorumu yapıldı. İşte katilin hakimlikteki ifadeleri…

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …