Cuma , 29 Mart 2024

hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bi yerde ortaya çıktı…





İlk gün jandarmaya gittik, kayıp ilanını verdik. 24 saat geçmeden bazı şeyler olmuyormuş, yasal prosedürler varmış. İkinci gün de çevredeki tüm kameraları incelediğim halde hiçbirinde kız kardeşimin geçtiğini ya da yürüdüğünü göremedim. Kolluk kuvvetleriyle yaptığımız istişarede onlarla da hemfikir olduk, yürüyüş yapan bir insan nasıl olur da hiçbir yerde gözükmez. Koskocaman caddede bir kameraya nasıl takılmaz? “Daha sonra yapılan araştırmalarda Alanya Belediyesi’nin çocuk parkını gördük. Oradaki mobese kameralarını fark ettik. Aslında bütün kameraları incelemiştik, bir şey çıkaramamıştık. ‘İlahi adalet’ diyeyim, kameranın bir tanesinin ayarı bozulmuş binaya doğru dönmüş yönü. Olayın oluşu o kamerada net bir şekilde gözükmüş. Kolluk kuvvetleri o şekilde çözdü. Acımızı yaşıyoruz.”





Öte yandan Mesut Öztürk’ün, boğarak öldürdükten sonra halıya sardığı Aslı Öztürk’ü eşinin aracıyla gömeceği ormanlık alana götürdüğü ortaya çıktı. Mesut Öztürk’ün, öldürdüğü eşini aracın bagajına koyup, götürdüğü anlar ise açısı değişen kameraya yansımıştı.





Aslı Öztürk’ün o otomobili ise şimdi babaevinin önünde üzeri örtülü duruyor.




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …