Perşembe , 18 Nisan 2024

Hükümetten cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili açıklama .






Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili, “Hükümetimizin bu konuda hazırladığı tasarı vardı. Seçim nedeniyle yürürlüğe giremedi. Yeni dönemde milletvekillerinin vereceği kanun teklifiyle yasama faaliyeti olacak. Bu konuda en ağır cezayı getirecek düzenlemeyi hep beraber yapacağız.” dedi.
TBMM’de milletvekili kaydını yaptıran Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Cinsel istismara karşı en ağır cezaların hazırlandığı bir tasarı hazır. Seçim nedeniyle yürürlüğe giremedi. Yeni dönemde elbette milletvekillerinin verdiği kanun hükmüyle yasama faaliyeti olacak” dedi.




Milletvekili kayıtları TBMM Şeref Holü’nde devam ediyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve AK Parti Gaziantep milletvekilleri kayıtlarını yaptırdı.
Milletvekilleri ve Bakan Gül gazetecilere baklava ve Antep fıstığı ikram etti. Gül, Meclis’in ve yürütmenin güçleneceği döneme milletin onay verdiğini belirterek, “Ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
“EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR”
Gül, çocuk istismarına yönelik soruya, “Hükümetimizin o konuda hazırladığı bir tasarı vardı. Cinsel istismara karşı en ağır cezaların hazırlandığı bir tasarı hazır. Seçim nedeniyle yürürlüğe giremedi. Yeni dönemde elbette milletvekillerinin verdiği kanun hükmüyle yasama faaliyeti olacak” dedi..

Sonraki Haber

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını

Selçuk Reis Yaptı Yapacağını Hakkari’de ziyaretler yapan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Çukurca ve …