Cuma , 19 Nisan 2024

Hülya Avşar ‘2023 seçimlerine’ hazırlanıyor B/akın hangi partiden aday olacak





SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR
Nihat Doğan’ın gündem olan HDP’den siyasete girerim konuşması üzerine, bir gün siyasete girer misiniz? Diye soru yöneltilen Hülya Avşar, “Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı. Fakat son birkaç yıldır o kadar siyasetin içine girdi ki sanatçılar, iş insanları. Dolayısıyla farkında olmadan hepimizin evinde siyaset dediğimiz şey evin problemi ve evin mutluluğu gibi oldu. Her gün haber kanallarında nerede ne olmuş, kimin hakkı yenmiş kimin hakkı yenmemiş ya da yaşam şartları ne hale gelmiş bunları takip etmekten. Bir anda kendinizi siyasetçi gibi görmeye başlıyorsunuz. Bunun sonunda söylemek istediğiniz bir şeyler oluyor. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim” şeklinde konuştu.





Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte siyasete atılmak istediğini dile getiren Hülya Avşar’ın Partisi belli oldu.
Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda kendisine yöneltilen “siyaset yapmak ister misiniz” sorusuna “yapmak isterim şeklinde cevap vermişti. Verdiği bu cevap son günlerde sosyal medyanın dilinde. Bir çok kişi katılacağı parti ile ilgili yorum yaparken mizahseverler de konuyla ilgili ilginç espriler yaparak adeta sosyal medyada kahakaha tufanı estiriyor. Katılacağı parti ile ilgili ise ilginç tespitler var.





ERDOĞAN AİLESİNE YAKIN
Hülya Avşar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi ile iletişimi olduğu biliniyor. Ara ara Erdoğan ailesinin verdiği davetlere de icabet eden Hülya Avşar’ın önümüzdeki yıllarda siyasete atılacaksa AK Parti’den siyasete başlar dedikodular çoktan ortalığı sarmış durumda.





HÜLYA AVŞAR 2023’E Mİ HAZIRLIK YAPIYOR
Yaptığı açıklamadan sonra büyük bir kesim Hülya Avşar’ın gerçekten siyasete atılacağı ve bu açıklamanın siyasi partilere bir göz kırpma olduğu dolaşan söylentiler arasında. Hatta Avşar kızının görüştüğü bir parti de olduğu bir başka söylenti. Hülya Avşar’ın siyasete atılacağı partinin belli olmasına henüz epeyce bir süre olasa da katıldığı programda verdiği mesajla aslında hangi partiye veya partilere katılmayacağını da ilan etmiş durumda.
İşte ünlü şarkıcı sunucu ve oyuncu Hülya Avşar’ın Instagram paylaşımlarından bazıları..





Hülya Avşar, “siyasete katılmak ister misiniz” sorusu sorulduğunda aslında cevabı da vermiş oldu. Ünlü isim mevcut partilerden biriyle yol yürümeyeceğini duyurmuş oldu.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …