Cuma , 29 Mart 2024

İBB’de PKK Bağlantılı İsmin İşe Alınmasına Tepki Gösterdi: ‘Başıma Bir Şey Gelirse Bunun Sorumlusu Ekrem İmamoğlu’





BU KADIN HALEN NASIL GÖREVDE DURUYOR
Sevtap Ayman’ın terör örgütü PKK ile görüşmelerinin olduğu ortaya çıkmış, sosyal medya hesabından terör örgütüne destek veren amaçlı propaganda içeren paylaşımlar yaptığı tespit edilmişti. Bunların açıkça bilinmesine rağmen halen daha İBB Muhtarlıklar Müdürlüğü’nde görev yapmasına tepki gösteren Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, ‘Bu kadın halen nasıl görevde duruyor?’ ifadelerini kullandı.





İBB’DE TERÖR ÖRGÜTÜ İŞBİRLİKÇİSİ ÇALIŞTIRILIYOR
CHP’li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun göreve başlamasının ardından Muhtarlıklar Müdürlüğü’nden geldiklerini kendisinin, eşinin, çocuklarının kimlik bilgilerinden, tutukları takıma kadar araştırıldığını ve bilgilerin kaydedildiğini aktaran Esenyurt Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karakülah, ‘Sabah gazetesinin haberlerinin ardından Sevtap Ayman’ın halen özel kalemde görev yaptığını öğrendik.





Muhtarlıklar Müdürü ile görüştüm. Kendisi bize hiçbir açıklama yapmadı. Hepsinin komplo olduğunu öne sürdü. Ben de kendisine bir dilekçe yazdım. Hakkımda şahsımın ve eşimin çocuğunun bilgilerinin herhangi bir terör örgütüne verilmesiyle ilgili İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sorumlu olduğunu söyledim. Sevtap Ayman’ın ise Muhtarlık Müdürlüğünde Türk bayrağının altında görev yaptığı gördüm. Böyle bir soruşturması olan birinin terör örgütü bağlantılı nasıl çalışıyorsunuz dedim. ‘Yazılı bir şey gelmediği müddetçe beni ilgilendirmez’ cevabını aldım. Bu kadın gözaltında kalmış, hiç mi sormadınız neden işe geldiğini dediğimde ise izinli olduğunu söyledi’ ifadelerini kullandı.





BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU EKREM İMAMOĞLU
Mahallede yaşayan tüm kişilerin tehlikede bulunduğunu ifade ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin terör örgütüyle bağlantılı olan kişinin halen daha nasıl görev yaptığını şaşkınlıkla karşılayan Muhtar Cavide Karakülah, ‘Bu kadının orada ulaşamayacağı bilgi yoktur. İstediği yerden istediği kişinin bilgisini alabilir. Muhtarlıklar müdürlüğüne dilekçe verip, birimine bütün bilgilerimin veritabanlarından silinmesini istedim. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Ekrem İmamoğlu. Bizi terör örgütüne üye mi yaptılar ya da bilgilerimizi mi aktardılar bilmiyorum’ ifadelerine yer verdi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …