Salı , 23 Nisan 2024

İbrahim Tatlıses’ten oğluna ş-ok suçlama…





Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in ilk eşinden olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz aylarda beyin k-anaması geçirmişti. İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlıses bu zor günleri geride bırakmıştı. Ancak baba- oğulun arası Bodrum’daki evlerin satışı yüzünden uzun süredir bozuktu. Sosyal medyadan birbirlerine sert ifadeler kullanan baba oğul arasında yeni bir gelişme daha yaşandı.





Derin kr-izin sebebi ortaya çıktı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in, paylaştığı bir fotoğrafın altına bütün çocuklarından bahsedip sadece Ahmet Tatlıses’ten bahsetmemesi k-rizin derinleştiğini ortaya koymuştu.
Sitem dolu babalar günü mesajını paylaşmıştı!
Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses dün sosyal medya hesabından babalar günü paylaşımı yaparak ‘Baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır.





’ Sitem dolu mesaja Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara’dan ‘Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… ‘Namus davası’ diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü’ymüş… Hangi Babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin güİbrahim Tatlıses’ten oğluna hırsız suçlaması! “V-ru-lduğum gün kasamı boşalttı”
Ş-ok eden açıklamalar..




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …