Çarşamba , 24 Nisan 2024

İbrahim Tatlıses’ten oğluna ş-ok suçlama…





Eski eşine ve oğluna sitem eden Tatlıses canlı yayında şok eden açıklamalarda bulundu. 45 senedir ayrılmışım 45 senedir maaş ödüyorum. Bir maaş ödemesem şirketi karıştırıyorlar. Oğluma yedi dükkân verdim, hepsini batırmış neyin helalliği. Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. nü kutlu olsun’ cevabını vermişti. mesajını paylaşmıştı.
En büyük i-ha-neti yapan ” Ahmet” Ben hiçbir k-adını mağdur etmem diyen Tatlıses ” Perihan S-vaş da olmak üzere. Ben Adalet hanımdan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük i-haneti yapan o 7 tane dükkân verdim” dedi.
“Varımı yoğumu veriyorum..”





“En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı, uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz… “Hiçbir çocuğumu ayırmam, en büyüğü hariç..”
“Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç… Bir insana yedi dükkân verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum. Bodrum’dan çıktım geliyorum bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim.” dedi.





V-ru-ldum, kasayı boşalttı Tatlıses “Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İ-h-anet uğradım i-h-anete. Ben v-ruldum, direk şirkete gidip kasayı boşaltı.” dedi.
“Hep içime atıyorum..”





Konuşan Tatlıses “Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, ‘hep içime atıyorum’ diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun.
Tatlıses “Bodrum’daki evime d-muz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. ” dedi

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …