Perşembe , 25 Nisan 2024

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu sözlerle duyurdu: Faz-2 bitti, faz-3’ün de 3’te1’i tamamlandı! Dünyada eşi benzeri yok…





“FARKLI BİR TABLO VE FIRSATLAR VAR”
Sanayi devrimlerinde ilk 3 aşamayı beni bağışlayın ama ıskalamıştık. Son kullanıcı olmaya bile geç kaldığımız gelişmelerdi. Önümüzde bugün çok farklı bir tablo ve fırsatlar var. Sanayi devrimlerini çok sonradan yakalayan bir Türkiye, Allah’a çok şükür bu sefer geç kalmadı. 21.YY’nin başından beri altyapı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile makası kapattık, dünya ile rekabet edebilir duruma geldik. Görece üstün olduğumuz alanları biliyor ve yaşıyoruz. Her alanda ciddi bir özgüven sahibiyiz. Türkiye dijitalleşmeden korkan bir ülke değil, onu sürükleyen bir anlayış içindedir.

“HER ÇALIŞMAYI İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞAN KAFALAR MAALESEF VAR”

Bizi yıllarca yerli malı haftalarında üzümle fındıkla sınırladılar. Bursa’da otomotiv üreteceğinize, kayısı üretin denilen ülke bugün kendi uçağını, arabasını üretmeye çalışıyor, kendi İHA ve SİHA’larını zaten üretiyor.

Her çalışmayı alay edip itibarsızlaştırmaya çalışan kafalar maalesef var.

“DÜNYADA BİR RİSKTİR”





Devlet hizmetini yapar, itibarını elde eder. 20’nci yüzyılın sonu ile 21’nci yüzyılın başı yeni bir model ortaya koydu. Özel sektör ile devletin rekabeti… Devletin hizmet sunumunda geri kalması devlete itibar kaybettirir. Arada çok ciddi nezaket, teknoloji, hizmet ve uygulama farkı varsa kafanızdaki devlet anlayışı özel sektörün ulaştığı noktadan geri kalacaktır. Bu da devlet için, sadece Türkiye için değil dünyada da bir risktir.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …