Perşembe , 25 Nisan 2024

İddialar doğru çıktı Ahbap’a verdiği destek yüzünden sansüre uğrayan Oktay Kaynarca için apar topar Ben Bu Cihana Sığmazam kararı





DEPREM SONRASI AHBAP’IN YANINDA OLAN KAYNARCA’YA SANSÜR
Yaşanan 6 Şubat depreminde AHBAP’a destek verdiği için ATV ile Oktay Kaynarca arasında bir soğuk gerilim olduğu ATV’nin Tek Yürek Türkiye ortak yayınına çağırmadığı Kaynarca ve İmirzalıoğlu’nun ipini çektiği yönünde. Oktay Kaynarca’nın vurulduğunun görüldüğü fragman 7 Şubat’ta yayınlandı fakat AHBAP’a yakın olan Kaynarca ve İmirzalıoğlu’nun ATV ile ilişiği kesildi yönünde iddialar da gündemde.





28. Şubat’ta yayınlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam 20. bölümünde vurulan Cezayir Türk, dizinin bölüm sonuna doğru kendi akıbetini belli edecek.
Oktay Kaynarca kimdir? Oktay Kaynarca 27 Ocak 1965 tarihinde Malatya’da doğdu. Ailesi Almanya’da çalışan Kaynarca, İstanbul Üsküdar’da anneannesinin yanında büyüdü. Üsküdar Lisesi’nde okuyan Oktay Kaynarca lise eğitimini tamamladıktan sonra bir araba firmasının fabrikasında elektrikçilik yapmaya başladı.





Elektrikçi olarak çalışıyorken bir yandan da konservatuar sınavlarına hazırlanan Kaynarca çalışmalarının karşılığını aldı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na kabul edildi. Burada Tiyatro bölümü okudu ve 1991’de mezun oldu. Konservatuar’da aldığı eğitim sürecinde de tiyatro, dizi ve filmlerde oyunculuk yaptı. Henüz öğrenciyken TRT’de yayınlanan “Gençler” isimli diziye seçildi. Sinema hayatına ise Yavuz Turgul gibi ünlü yönetmenlerle başladı.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …