Cuma , 29 Mart 2024

İddialar doğru çıktı Ahbap’a verdiği destek yüzünden sansüre uğrayan Oktay Kaynarca için apar topar Ben Bu Cihana Sığmazam kararı





Oktay Kaynarca’nın mezun olduktan sonra çeşitli müzik klipleri ve reklamlarda da oynadığı biliniyor. Sinema hayatına hızla devam eden Oktay Kaynarca, rol aldığı sinema filmleriyle üst üste Altın Portakal Film Festivali’nden ödüller aldı.





Kim Milyoner Olmak İster’de Oktay Kaynarca rüzgarı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yılbaşı özel programına yarışmacı olarak katılan Oktay Kaynarca, 1 milyonuncu soruyu açtırarak yarışma tarihinde 5. isim oldu. Başarılı bir performans sergiyelen ünlü oyuncu, 1 milyonun sorunun cevabından emin olmadığı için yarışmadan çekilme kararı vermesi, izleyenleri şaşırttı.
Sosyal medyada konuşulan iddialara göre; ATV’den istediği zaman ayrılabileceğini belirten bir anlaşma yapan Oktay Kaynarca’nın sevilen dizisi ve yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezonda başka bir kanalda yer alacak.





Sinemanın arka planında da çalışmaya karar veren Kaynarca, Meral Okay ile birlikte Yarın Geç Olmayacak isimli televizyon filminin yapımcılığını üstlendi. Onu ilk zirveye taşıyan işlerinden biri olan Yeditepe İstanbul isimli diziden sonra ünlü oyuncu Özgü Namal ile yaşadığı aşkla gündeme gelen oyuncu, dizi ve film kariyerine hızla devam etti. Oktay Kaynarca’yı şöhrete kavuşturan ve efsaneler arasında girmesini sağlayan dizisi Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle çok konuşuldu. Süleyman Çakır ölümü ile izleyiciler adeta yas tuttu ve günlerce bu ölüm konuşuldu. Bugün tekrarlarıyla izlenmekte olan Kurtlar Vadisi, Çakır karakteriyle hala gündemde.





Dizileri ve filmleri Filmleri: Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni, Yengeç Sepeti, Bir Kadının Anatomisi, Can Dostum, Yarın Geç Olmayacak, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Abdülhamit Düşerken, Kalbin Zamanı, Beynelmilel, Sıfır Dediğimde, Sis Ve Gece, Alia, Hoşçakal, Çanakkale Ruhu, Aman Reis Duymasın Dizileri: Gençler, Köstebek, Yeditepe İstanbul, Tek Celse, Aynalı Tahir, Bayanlar Baylar, Lahmacun ve Pizza, Esir Şehrin İnsanları, Kurtlar Vadisi, Aşkımızda Ölüm Var, İlk Aşkım, Geniş Zamanlar, Kuzey Rüzgarı, Kardelen, Kırmızı Işık, Adanalı, Bahar Dalları, Nuri, Sakarya Fırat, Ustura Kemal, İnadına Yaşamak, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz.





Evli mi? Oktay Kaynarca Özgü Namal aşkı 2000’li yılların başında gündeme gelmiş ve çok konuşulmuştu. Ancak ikili daha sonra ayrıldı. 2012 yılında Melek Angun ile evlenen Kaynarca’nın evliliği çok uzun sürmedi. İkili bir yılın sonunda 2013 yılında boşandı.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …