Perşembe , 25 Nisan 2024

İki isim iki tarihe dikkat çekti!





DEPREM KAHİNİNDEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin 3 gün önce sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı gökbilim Frank Hoogerbeets de yeni bir uyarı yaptı. Sismik olay tahminleri ile yeniden gündeme gelen uzman isim Mart ayının ilk haftasına dikkat çekti.





Büyüklüğü 7 veya 8’in üzerinde olacak sismik bir olayın gerçekleşebileceğine değinen Frank Hoogerbeets, Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yakınlaşacağını söyledi. Mart ayının 3’ü veya 4’ünde büyük bir sismik olay yaşanabileceğini ifade eden uzman isim dolunay ile birlikte ayın 6’sı ve 7’sinde de yeni olaylar yaşanabileceğini söyledi. Abartmadığını ya da herhangi bir korku yaratmaya çalışmadığını vurgulayan Frank Hoogerbeets, kritik gezegen geometrisine Sismik olayları neden olduğunu ve küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi





6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden açıklayan uzman isim yeni paylaşımında, “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır” ifadelerine yer verdi. Gezegenlerin dizilim açıları ile ilgili deprem tahmini yapan Hoogerbeets, şarkıcı ve söz yazarlığı kimliği ile de tanınıyor. En iyi Avustralyalı gökbilimciler listesinde 3. sıraya adını yazdıran Frank Hoogerbeets 2002 yılında depremlerle ilgili oluşturduğu siteye Ditrianum adını verdi. Hoogerbeets,YouTube kanalı üzerinden ya da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla tahminlerini iletiyor.

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …