Cuma , 19 Nisan 2024

İlk oyumu size verdim ama bir isteğim var dedi…





İlk oyumu size verdim ama bir isteğim var dedi…
Erdopan bugün gençler ile buluştu 2 genç mikrofonu eline aldı ve istekte bulunud. 2 gencide kırmadı Erdoğan bakın ne istediler ve cevabı ne oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Modern’in Karaköy’de bulunan yeni binasını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rami Kütüphanesine giderek burada gençler ile sohbet etti.





Erdoğan gençlerin hayallerine sıkı sıkıya sarılması gerektiğini söyleyerek “Çeşitli mecralardan kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin. Özellikle geçmişinde ülkeye ve millete hiçbir hayrı dokunmamış kişilerin sizleri kendi dipsiz karanlıklarına çekme çabalarına karşı uyanık olun. Bunlar siyasi ömürlerini biraz daha uzatmaktan başka hiçbir gayesi olmayan kifayetsiz muhterislerdir. Bunların eserleri yok ki anlatsınlar. Biz ise siyasi hayatımızın tamamında gençlerimize inandık güvendik. Seçilme yaşını 18’e biz indirdik. Bunları neden onlar yapmadı? Çünkü biz gençlerimize güvendik. Pazar günü seçimlerin sonucuna göre 28. Dönemde Meclise giren en genç 5 milletvekilinin 4’ünün bizim partimizden olması bunun ispatıdır. CHP Genel Başkanı ise asla böyle bir adım atmadı, atamaz. Yürek ister yürek. Biz bu zihinsel devrimi gerçekleştirme gayretindeyiz. Bunu sizinle gerçekleştireceğiz” dedi.




Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …