Cuma , 26 Nisan 2024

İŞKUR başvuranlara aylık 3.300 TL ödeme yapacak!






İŞKUR başvuranlara aylık 3.300 TL ödeme yapacak! Koronavirüs salgını süresince pek çok vatandaş, ekonomik olarak zorlanmaya başlayınca, İŞKUR’dan haberler peş peşe gelmeye başladı. İŞKUR’dan flaş bir haber geldi. İş edindirme kurslarına katılanlara günlük olarak 110 TL, aylık olarak 3 bin 300 TL ödeme yapılacak. Bunu araştıran vatandaşlar ise müracaat koşullarını araştırmaya başladı.




İŞKUR, vatandaşlar için iş edindirme kurslarını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle koronavirüsten dolayı işsiz kalan ve ekonomik durumu iyi olmayan annelerin faydalanmak istediği İŞKUR mesleki eğitim başvuruları ilgi görmeye devam ediyor. İŞKUR’un düzenlediği meslek edindirme programları, kursiyerlere pek çok konuda avantaj sağlıyor. Çeşitli noktalarda vatandaşların iş bulmasına yardımcı olan kurslar sayesinde hem istihdam sağlanıyor, hem de ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları karşılanıyor.



Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …