Cumartesi , 20 Nisan 2024

İslam Memiş Altından Sonra Yeni Yatırımın Ne Olacağını Açıkladı!





Dövizde yaşanan dalgalanmalar sonrası yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren İslam Memiş, yeni yıl yatırımları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası altın ve para piyasasında düşüler yaşanmaya başlandı. Timetürk’te yer alan habere göre; daha önce yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni yıl yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu.





FİYATINA ALDIRMAYIP MİKTARI ARTIRAN KAZANACAK
Yeni yılla beraber birçok yeni düzenlemede beraberinde geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten yüksekten altın alan yatırımcıların üzülmemelerini, altının daha da değerleneceği hakkında açıklamalarda bulundu. Gümüş fiyatlarının da aynı oranda artacağının altını çizen Memiş, “2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım. Yıl içinde öngördüğüm bu rakamları zirve seviyesi olarak takip edeceğim. Kısa vadede “Hani olacaktı” diyen kaybedecek, fiyata aldırmayıp miktarını artıran kazanacak” şeklinde konuştu.




Sonraki Haber

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta

Son Dakika: İsrail’den İran’a Füze Saldırısı, Uçuşlar Durduruldu, Dünya Şokta ABD kaynaklarına göre İSRAİL, sabaha …