Perşembe , 28 Mart 2024

İstanbul Dahil 33 İl İçin Sarı ve Turuncu Kodlu Uyarı: Kuvvetli Kar Yağışı!





Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı hava durumu raporunda, İstanbul’un da aralarında olduğu 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Söz konusu illerde sağanak ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler önceden yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Özel araçlarıyla yola çıkan yüzlerce vatandaş yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalırken, İstanbul için yeni bir uyarı geldi.





Meteoroloji’nin internet sitesi üzerinden yayınladığı hava durumu raporunda; İstanbul’un da aralarında olduğu 33 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Uyarı yapılan illerde sağanak ve kar yağışının etkili olması bekleniyor.





TURUNCU KODLU UYARI YAPILAN İLLER
İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Tokat, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Adana, Mersin, Antalya





SARI KODLU UYARI YAPILAN İLLER
Hatay, Osmaniye, Niğde, Aksaray, Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …