Salı , 23 Nisan 2024

İŞTE EVİMİZDEKİ TEHLİKE GÖZ GÖRE GÖRE KANSER OLUYORUZ





Bulaşık makinesinde kullandığınız deterjan da petrol ürünü, yani kanserojen ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin.





Her türlü deterjandan kaçının Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz. Ellerinizi, vücudunuzu yıkarken hakiki zeytinyağ, defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir. Bunları örnek olarak söylüyorum. Deterjandan kaçınınız.
Beyaz olan her türlü iç çamaşırı, yeni alındığında en az 2 kere kaynatılmalı. Çünkü bunlar beyazlatılmak için kanserojen maddelerle yıkanıyor.Kanserle mücadele anne karnında başlar





Anne adayları aşırı miktarda vitamin almaktan kaçınsınlar. Çünkü bilinçsizce alınınca vitaminin içindeki kobalt, bazı aşırı miktarda minareller çocukta birikime sebep olabilir ve kansere neden olabilir.
Her bir renkte bir şeyler var. Gökkuşağının 7 rengi, nerde bulunuyorsa, günde en azından 3-5 tane yenmeli. Gebeler, haftada 2 kez kırmızı et yemeli Hamileler özellikle balıkla beslensinler. Sağlıklı bir insanın kansere yakalanmaması için, bebeğin daha anne rahmindeyken vücudunun direncinin artması lazım.





Oda spreyleri doğrudan doğruya petrol menşeli. Zehiri soluyoruz. Bağışıklık sistemimizi bozuyor. Sebzeler, mevsiminde dondurulup saklanmalı. Yalnız bir kez çözülünce onu muhakkak pişirin. Mikro dalgada bir kere ısıtın. Ateşte ısıttıklarımızda ise bir kere ısıtınız. Çünkü bir dahaki sefere DNA’yı bozar. DNA kırılması da kanserojene yol açar.





Radyasyon; kronik olarak kansere en çok yaklaştıran faktörlerden biri. Televizyondan çok uzak duralım.Çocuklara haftada iki kez balık çorbası ama içine zerdeçal koymak suretiyle yedirelim.
Gebeler haftada 1 kilo balık tüketmeli Bu miktarın üzerinde balık tüketilmesine karşıyız. Çünkü en steril balıkta bile az miktarda civa vardır. Bu balıklar dip balıkları olmamalı. Somon veya yüzey balığı, Akdeniz, Ege balığı olmalı.





Kızartma için en uygun yağ; kanola yağı, onun dışında birinci seçeneğimiz zeytinyağdır. Fındıkyağı da tercih edilebilir. Çocuklar, fast food türü yiyecekleri 15 günde bir yemeli haftada 3 kez yedikleri takdirde beyin tümörlerinde, lenfomalarda ve lösemilerde 3 kat artış gözükür.




Sonraki Haber

Kurban için emekliye müjde

Kurban için emekliye müjde Emeklilere müjde! Kurban Bayramı’na 57 gün kala ortaya çıktı Cumhur İttifakı’nın …