Cuma , 29 Mart 2024

İşte kullanışlı temizliğin 7 püf noktası..





Temizliği daha eğlenceli hale getiremiyoruz. Ancak çok daha kolay hale getirebiliriz! Bu yüzden temizliği sizin için çok daha kolay ve daha hızlı hale getirecek birkaç kullanışlı temizlik hilelerini derledik.
İşte kullanışlı temizliğin 7 püf noktası.





1. Parmak İzi Lekesine Bir damla zeytinyağı

Paslanmaz çelik imali malzemelerinde yer eden yağlı parmak izleri sizi çıldırtıyor mu? Bu durumda zeytinyağı sizin için mükemmel bir çözüm sunar. Bir kağıt havluya birkaç damla zeytinyağı (eğer zeytinyağı yoksa; bebek yağı da işe yarae) uygulayın ve paslanmaz çeliği ovalayın. Parmak izleri tamamen kaybolur.





2. Beyaz tebeşirle Yağ Lekesi

Beyaz tebeşir parçalarını her zaman çamaşır deterjanınıza yakın tutun. Giysilerinizde yağ veya yağ lekeleri varsa, tebeşir yağ lekelerini çıkarmanıza yardımcı olur. Lekelere biraz tebeşir sürtün, tebeşir tüm yağları emecektir. Giysilerinizi normalde yaptığınız gibi yıkayın. Leke üzerine biraz mısır nişastası serpmek aynı etkiyi sağlar.





3. Pencere Camlarına Mısır nişastası

Mısır nişastası, pencereleri temizlemek için de harika bir ürün. 240 mililitre su, 240 mililitre beyaz sirke karışımı yapın ve bir çay kaşığı mısır nişastası ekleyin. Çözülmesine izin verin ve pencerelerinizi temizlemek için kendinize mükemmel bir temizlik maddesi hazırlayın…




Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …