Cuma , 29 Mart 2024

İstiklal Caddesi bombacısı ilk ifadesinde itiraf etti! O bankta 40 dakika bakın niye beklemiş





Yunanistan’a geçirin, değilse kafasına sıkın
PKK’nın sözde sorumlularının yazışmalarında kadın bombacıyı Taksim’den kaçıran Ammar Jarkas’a, “Bilal Hassan bizim için önemli. Mutlaka Bulgaristan’a geçsin. Kızın ise Yunanistan’a geçmesini sağlayın. Geçirilemiyorsa da kafasına kurşun sıkarak olduğu yerde infaz edin” şeklinde talimat verildiği öne sürüldü. Tespit edilen yazışmalardaki plana göre; Bilal tarafından Edirne üzerinden PKK’nın Yunanistan’daki Lavrion Kampı’na kaçırılacak olan Albashir burada infaz edilecekti.





3 keşiften ikisinde başı açık
Kalleş saldırının faili kadın terörist Ahlam Albashir ile firari suç ortağı Bilal Hassan’ın patlamanın yaşandığı İstiklal Caddesi’nde üç kez farklı kıyafetlerle dolaşarak keşif yaptıkları ortaya çıktı. Kendilerine “karıkoca” süsü vererek dört aydır İstanbul’da yaşayan iki teröristin, bir hafta içerisinde İstiklal Caddesi’ne üç kez geldiği tespit edildi. Her seferinde kamufle olabilmek için farklı kıyafetler giyen kadın terörist Albashir’in üç keşfin ikisinde başında örtü olmadığı, birinde ise başını örttüğü belirlendi.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …