Cuma , 29 Mart 2024

İYİ GÜNLERDE HARCAYIN





Memur emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatar? İşte emekli bayram ikramiyeleri ödemelerinin detayları…Kurban Bayramı öncesi emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri bugünden itibaren başlıyor. İlk olarak 1 Temmuz’da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacakken, ödemeler aylık alma güne göre farklı tarihlerde hesaplara yatacak.





BUGÜN HESAPLARA YATIRILACAK
Yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeler bugün ödenmeye başlıyor.





8 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK
Ödemeler 8 Temmuz’a kadar sürecek. Daha önce 1100 lira olarak ödenen ikramiyenin bu bayramda da aynı miktarda hesaplara yatırılması bekleniyor. Memur emeklileri için ikramiyeler 2-5 Temmuz’da hesaplarda olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4C’li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak.





Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4C’li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak. İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz’da yapılacak.4B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz’da yapılacak.
Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4A’lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz’da yapılacak. 22-26 Temmuz’da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz’da ödenecek.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …