Perşembe , 28 Mart 2024

Kabine değişiyor! Tarih verdi, üç bakanlıkla ilgili flaş gelişme…






AK Parti’nin olağan kongresini tamamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın A Takımı yenilendi. Sıra kabine değişikliğine geldi. Kabinede revizyon ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Ankara kulislerinde 5-6 bakanın değişeceği konuşuluyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi yeni bakanların bugün açıklanacağını yazdı.




Şimdi herkes ‘Hangi bakanlar değişecek, kim bakan olacak?’ sorularına yanıt arıyor. AK Parti 7. Olağan Kongresi sonrası gözler kabine değişikliğine çevrildi. Kabine değişikliği ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahi Ünal, canlı yayınında ‘Değişim konuşulmaya başlayınca kaçınılmaz olarak bir parça değiştiğinde sistemin hepsinde bir hareketlilik oluyor. 2023’e yönelik sadece partiye yönelik değil, ekibinde yeni bir düzenlemeye gidecektir. Önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz.” yanıtını vermişti. Ünal böylece Cumhurbaşkanlığı kabinesinde değişiklik olacağının da sinyallerini verdi.



Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …