Perşembe , 25 Nisan 2024

Kabri taşınırken Şehidin naaşını görenler gözlerine inanamadı !





Seneler sonrasında Kars Sarıkamış kazasından Mersin’e nakli yapılınca tüyler ürperten bir olay gerçekleşti Ş’ehidin ailesinin talebi üzerine bu nakil gerçekleştirilerek ş’ehidimiz Akbelen Ş’ehitliğine d’efnedildi.





Merak edenler için yazma gereği duyduk aile niçin bu kadar geç kaldı kabul edebilirsiniz? Ayrıca ş’ehitler genellikle en yakın yere defnedilir. Burada durum farklı oldu Çünkü ş’ehidimizin ve öteki m’ezar sakinlerinin tamamı baraj olan yerin altında kalacağından dolayı mecburi bir nakil gerçekleşti Ailelerin isteklerinin olduğu yere nakledilmesi karar verilmişti Kahraman Ş’ehidimiz Komiser olan Natık Karadeniz’in m’ezarı açılınca oradakiler gözlerine inanamadılar. Çünkü ş’ehidimizin n’aaşı zerrei miskal dahi bile bozulmamıştı.





Yalnız n’aaşı değil, k’efeni bile korunmuştu. Yüce Rabbimizin inayetiyle. Boşuna Ş’ehitler o’lmez,” demiyor bu millet. Vaka mahalinde olanların söylediği şu sözler bizleri derinden etkiledi: “Abisi k’efenini açıp saçını dahi okşamış. T’üylerim diken diken oldu Rabbim Tüm ş’ehitlerimize Cennetin En güzel yerlerini nasip etsin duasıyla yaşayan A’skerimizin P’olisimizin ayağına taş değmesin Rab bim bizlerede ş’ehitlik mertebesini nasip etsin

Sonraki Haber

Korkutan bir deprem daha

AFAD duyurdu! Korkutan bir deprem daha AFAD korkutan bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. İşte …