Cuma , 26 Nisan 2024

Kaçak mafya lideri Sedat Peker günlerdir ‘belgeleriyle açıklayacağım’ diyordu: Gösterdiği belgeleri görünce ‘Yok artık’ diyeceksiniz!





AKİT TV HABER MERKEZİMedyada Aleyna Çakır olarak bilinen asıl adı Sema Esen, 3 Haziran’da Ankara Keçiören’deki evinde ip ile ölü bulunmuştu. Sevgilisi olarak bilinen Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı anlara ait bazı görüntülerin, olay ardından sosyal medyaya servis edilmesi uzun sürmemişti…





Bu olay üzerine Ümitcan Uygun’a soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alınıp ifadesi ardından serbest bırakılmıştı.





Soruşturmayı yürüten savcılık ise olay yerinde yapılan inceleme sonucunda Çakır’ın ölümüyle ilgili herhangi bir cinayet bulgusuna rastlamayınca, Çakır’ın kendini iple asarak yaşamına son verdiği kanısına varılmıştı.





Bu olaydan hemen sonra ortaya çıkan Ümitcan Uygun’un babası ve Süleyman Soylu’nun yan yana olan fotoğrafı kaçak mafya lideri Sedat Peker ve Sedat Peker zihniyetlilerin algı operasyonunun ilk basamakları olmuştu.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …