Perşembe , 28 Mart 2024

Kadir Ezildi hepimizi uzdün.





GENETİK OLAN HASTALIĞINI SÖYLEDİ
Temizlik takıntı ve samimiyetiyle gönüllere taht kurmayı başaran ünlü sunucu geçtiğimiz günlerde genetik rahatsızlığından bahsetti. Ezildi, doğuştan gelen FMF yani Akdeniz Ateşi hastalığına sahip olduğunu söyledi. Yıllardır bu hastalığı taşıyan sunucu, ilaçlarını aksattığı zaman hastalığı ağır atlattığını ve hastaneye yatmak zorunda olduğunu söyledi.





BAŞKASI O AĞRIYA DAYANAMAZ”
Programda hastalığından ve neler yaşadığından bahseden Kadir Ezildi, hastalığına çare bulmak için çok çaba sarf ettiğini, hastalığına deva olacak doktor aradığından bahsetti. Ezildi hastalığı hakkında, ”13 yaşıma kadar karnımda gaz var sanarak yaşadım. Bir sabah uyandım, ağrıdan yerimde duramıyorum. Benim ağrı eşiğim yüksektir. Başkası olsa o ağrıya dayanamazdı. Hastaneye gittiğimde apandisitimin patladığını öğrendim ve ameliyata alındım. Doktor sen ‘FMF hastasısın’ dedi. Ağrı tuttuğunda bütün organlarımı iltihap kapladığı için sancı yapıyormuş.” söylemlerine yer verdi.

Sonraki Haber

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti

Efsane Devrim otomobilinin ekibindeydi! Tasarımcısı hayatını kaybetti Uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nda (TCDD) hizmet …