Cuma , 29 Mart 2024

Kadir gecesi görülen İbretlik bir rüya ! Mutlaka b’akın !





Ben de Tanrı’ın ismini andığın için ona ekmek vermeyi düşündüm ve beklemesini söyledim. Eve girdim evde akşamdan kalan parçalanmamış bayat ekmek vardı onu bir poşete koyup bir iple aşağı uzattım. Kız çocuğu poşeti aldı ve açmadan oradan uzaklaştı. Bende vaktin geldiğini düşünerek, iftar hazırlığı için içeri geçtim ve yemek hazırlığına başladım. Yemek hazırlığı sonrası iftar ve namaz derken gündüz yaşadığım bu olay tamamiyle aklımdan çıkmıştı… O gece Kadir gecesi bulunduğu için sahura kadar uyumadım, namaz ve kuran okuyarak geceyi geçirip sahurdan ve sabah namazından sonra uyudum…





Uyuduktan kısa bir vakit sonra kan ter içerisinde uyandım.
Çok tuhaf bir rüya görmüştüm, rüyamda bir meclis toplanmış, mecliste bayan erkek yaşlı genç ve çocuklar vardı.

Meclisin başında oturan ve önüne gelenlerin söylediklerini bir deftere yazan yüzü nur gibi parlayan bembeyaz sakallı yaşlı birisi oturuyordu.





Herkes sırayla onun önüne geliyor, elindekini onun önüne koyuyor o da dua ediyor ve sonrada önündeki deftere bir şeyler yazıyordu.

Bazen yüzü gülüyor, bazı durumlarda üzgün bir hal alıyordu.
O da ne bugün evimin önüne gelip benden yardım isteyen kız çocuğu elinde benim verdiğim poşetle beraber yaşlı adamın önünde duruyordu.

Elindeki poşeti yaşlı adamın önüne bıraktı, yaşlı adamın yüzü aniden sarardı, hüzünlü bir duruma büründü.

Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …