Cuma , 19 Nisan 2024

Kadir İnanır Ameliyata Alınmıştı.. Maalesef A’cı Haber Az Önce Geldi..


BENİM ADIMI KİMSE KULLANAMAZ





İzni olmadan adının herhangi bir yerde kullanılmasına karşı olduğunu da belirten usta oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Benim adımı kimse izin almadan kullanamaz. Kimseyle tartışmaya girmem bu konuda. Adam sahneye çıkıyor, müzik yapmış, arkada benim görüntülerim var. Oğlum o zaman Kızılay’a para ver. Ben de sesimi çıkarmayayım. Sen arkada benim resmimi kullanacaksın, bundan para kazanacaksın. Yok böyle bir şey.”

TELİFİMİ GÖRÜN İSTERİM





1979 yılında Türk-İtalyan ortak yapımı “Hedef” adlı filmde rol alan Kadir İnanır, “Filmi dünyaya satmışlar, oradan bana gelen telif ücretini görün isterim. İstismar edilmeden kullanılması lazım her şeyin” dedi. İnanır Guido Zurli’nin yazıp yönettiği filmde Fransız oyuncu Luc Merenda ile kamera karşısına geçmişti.

HAYATIM ANLATILACAK





Kadir İnanır, basın mensuplarının “Biyografi ve otobiyografi filmleri tekrardan gündeme geldi, sizin de hayatınızın Film olmasını ister misiniz?” sorusuna, “Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Öyle konuk arkadaşlarımız yok, direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak” yanıtını verdi.

Sonraki Haber

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu

Tokat’taki depremi önceden bildi! Sosyal medyada gündem oldu Sismik aktiviteleri inceleyen bir hesap, sosyal medyada …