Cuma , 29 Mart 2024

Kadir Şeker’e verilen ceza istinafa taşınacak





‘SAHTE HESAPLAR KADİR ŞEKER´İ SAVUNUYOR’ Gerçeklerin ortaya çıktıkça Kadir Şeker´in sosyal medya desteğini kaybettiğini söyleyen Avukat Uluman, şöyle konuştu: “Olayın sosyal medyaya intikal ettiği günden itibaren maktulün ailesi birçok mesnetsiz iddia ile karşı karşıya kaldı. Bıçağın ölen kişinin üzerinden çıktığı haberi yayıldı, aksi ispat edildi. Ardından 23 santimetre uzunluğundaki açılır kapanır mekanizmaya sahip bıçağa meyve bıçağı denildi, aksi ispat edildi.



Kadına şiddet var dediler, aksi ispat edildi. Bununla da yetinmediler, kadın ifadesini değiştirdi dediler, aksi ispat edildi. Bu saydıklarım gibi bir sürü haber sosyal medyada Kadir´e kamuoyu oluşturmak için yayıldı. Bu süreçte kimse ölen kişiyi veya ailesini sorgulamadı. Gerçekler ortaya çıktıkça Kadir sosyal medya desteğini kaybetti. Bugün sosyal medyaya baktığımızda, Twitter, Facebook, Instagram gibi mecralarda Kadir´i savunan, Kadir için adalet sloganları atarak, şiddet mağduru kadınlar üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışan sahte hesaplar görüyoruz.” (DHA)


Sonraki Haber

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti

İsrail Gazze Şeridi’ndeki hastanede 200 kişiyi infaz etti Gazze’deki hükümet, İsrail’in Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şifa …