Çarşamba , 24 Nisan 2024

Kahreden Haber Geldi… Milyonların Sevdiği Ünlü Sanatçı… Yaşamını Kaybetti..





Film-San Vakfı ise Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, vakıf üyesi Şahin’in vefatı dolayısıyla derin üzüntü içinde olduklarını belirtilerek, “Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz” mesajını paylaştı.





“ACILAR İÇİNDEYKEN BİLE SOLMADI GÜLÜŞÜN”
İncilay Şahin ile Adını Feriha Koydum dizisinde birlikte rol alan Hazal Kaya ise, “Çok üzgünüm… Büyük acılar içindeyken bile soldurmadı o kocaman gülüşünü. Kahkahaları hep kulağımda çınlayacak… Çok özleyeceğim İnciloşum…” ifadelerini kullandı.





İNCİLAY ŞAHİN HAKKINDA
İncilay Şahin, 29 Ocak 1961’de Kayseri’de dünyaya geldi. Oyunculuk eğitiminin ardından 1995’te “Çiçek Taksi” dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan sanatçı, çok sayıda önemli tiyatro, sinema ve dizide rol aldı.





“Yasak Elma”, “Yaz’ın Öyküsü”, “Yasak”, “Bana Artık Hicran De”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Adını Feriha Koydum”, “Sakarya Fırat”, “Doktorlar”, “Hayat Bilgisi” ve “Çiçek Taksi” adlı yapımların da aralarında bulunduğu birçok dizide rol alan sanatçı ayrıca “Kanlı Postal”, “Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde”, “120”, “Beyza’nın Kadınları”, “Yalnız Efe”, “Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar”, “Düşenin Dostu” adlı filmlerde oynadı.

Sonraki Haber

Emeklilerin Kartı Kullanımı

Emeklilerin Kartı Kullanımı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, dar gelirli emeklilere yönelik özel bir uygulama …